Regius College Schagen

Welkom op het Regius!

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij het Regius College! Klik alvast eens op de subpagina's om een indruk van onze school te krijgen en de belangrijke data voor dit schooljaar te bekijken. 
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar groep8@regiuscollege.nl en wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

"Inhaal Open Dag” - vrijdagmiddag 4 maart

Gezien de versoepelingen die afgelopen dinsdag zijn aangekondigd, kunnen we voor de leerlingen van groep 8 die de Open Dag of de Doemiddagen hebben gemist een moment organiseren om de school alsnog te bezoeken.

Groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers die nog geen gelegenheid hebben gehad om de school te zien, willen we op vrijdag 4 maart hiervoor de mogelijkheid bieden. In circa drie kwartier wordt er in kleine groepen een rondleiding door het gebouw gegeven. Er zijn dus geen workshops of voor de verschillende vakken ingerichte lokalen; wat getoond wordt is “de school in bedrijf”. Eventuele vragen die er nog leven kunnen aan de rondleider worden gesteld.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan via onderstaande aanmeldingslinks:

Aanmelden praktijkonderwijs (Emmalaan)

Aanmelden vmbo basis-kader (Emmalaan)

Aanmelden vmbo tl en vmbo tl/havo (Oranjelaan)

Aanmelden havo/vwo (Wilhelminalaan

 

Wat? “Inhaal Open Dag”
Wanneer? Vrijdag 4 maart
Hoe laat?  Tijdsloten van binnenkomst: elk kwartier tussen 15.00-16.30 uur
Hoe lang? De rondleiding duurt circa 3 kwartier

 

Wellicht tot 4 maart!

Open Dag

We waren blij dat we op vrijdag 4 februari  de leerlingen van groep 8 weer fysiek op school mochten ontvangen zodat ze een kijkje in de school konden nemen en sfeer konden proeven. NH Nieuws heeft hier een korte impressie van gemaakt. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Regius Live

Op maandag 31 januari en woensdag 2 februari organiseerden we online voorlichtingsavonden voor ouders/verzorgers en leerlingen.
Uitzending gemist? Via de deelnamelinks hieronder kunen julllie de avonden terugkijken. Daarnaast is er per opleiding op de avond zelf een illustratie gemaakt door illustrator Irene Mulder. Klik op de afbeeldingen onderaan deze pagina om deze te bekijken.

Datum 

Opleiding

Deelnamelink

Maandag 31 januari  
19.00 - 19.45 uurhavo/vwo - locatie Wilhelminalaanhttps://youtu.be/2oGXtRYTBiI         
20.15 - 21.00 uurvmbo TL/havo - locatie Oranjelaanhttps://youtu.be/zi6u7Bc4rF8  
   
Woensdag 2 februari     
19.00 - 19.45 uurpraktijkonderwijs - locatie Emmalaan  https://youtu.be/t4K6RWnG3ok
20.15 - 21.00 uurvmbo BL/KL - locatie Emmalaanhttps://youtu.be/YUEci-Pd3WM

    

   

Regius Tour - online rondleiding

In onze online ‘Regius Tour’ kun je alvast online kennismaken met het Regius College! Er zijn filmpjes van alle locaties en je ontmoet leerlingen en docenten die meer vertellen over onze school en de verschillende opleidingen.
Klik hier om de Regius Tour te bekijken.

Brugklasfolder

Klik hier om onze brugklasfolder 2021-2022 te bekijken.

Schoolgids

We raden jullie ook aan onze online schoolgids te bekijken. Hier staat meer informatie over onze school en de diverse opleidingen.

De schoolgids is uitgesplitst in een algemeen deel, een deel vmbo, een deel havo/vwo en een deel praktijkonderwijs. In het algemene deel staan zaken vermeld die gelden voor de hele school, in de overige delen staat specifieke informatie over de locaties.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar groep8@regiuscollege.nl en wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.